De 58-jarige Belg Danau volgt Gerhard Schneider (52) op, die in maart bekendmaakte dat hij opstapte en de fakkel zou doorgeven.

Danau was vroeger werkzaam in de autofabriek in Vorst. Hij werkte meer dan 20 jaar in de toenmalige Volkswagen-fabriek. Momenteel is hij algemeen directeur van de Volkswagenfabriek in het Spaanse Navarra.

Bij Audi Brussels wordt exclusief de A1-familie (met ook de afgeleide S1) gebouwd. Er liepen vorig jaar ruim 120.000 wagens van de band. Audi Brussels telt 2.600 werknemers. (Belga/BO)

De 58-jarige Belg Danau volgt Gerhard Schneider (52) op, die in maart bekendmaakte dat hij opstapte en de fakkel zou doorgeven. Danau was vroeger werkzaam in de autofabriek in Vorst. Hij werkte meer dan 20 jaar in de toenmalige Volkswagen-fabriek. Momenteel is hij algemeen directeur van de Volkswagenfabriek in het Spaanse Navarra. Bij Audi Brussels wordt exclusief de A1-familie (met ook de afgeleide S1) gebouwd. Er liepen vorig jaar ruim 120.000 wagens van de band. Audi Brussels telt 2.600 werknemers. (Belga/BO)