Attila Dogudan verkozen tot Europees manager van het jaar

05/06/15 om 16:04 - Bijgewerkt om 16:04

De European Business Press (EBP) heeft in Vilnius de prijs voor Europees manager van het jaar 2015 aan de CEO van DO & CO, Attila Dogudan, uitgereikt.

Attila Dogudan verkozen tot Europees manager van het jaar

Atilla Dogudan in 2001 © .

De prijsuitreiking vond plaats in het indrukwekkende Paleis van de Grootvorsten van Litouwen. De EBP verkoos de CEO van DO & CO, Attila Dogudan uit een prestigieuze lijst van genomineerde zakenmannen, zoals Ingvar Kamprad (Ikea), Bernd Pischetsrieder (voormalig CEO van BMW en Volkswagen), Wendelin Wiedeking, (CEO van Porsche), Wolfgang Mayrhuber (voorzitter van Lufthansa), Luca di Montezemolo (voorzitter van Ferrari) en Tom Enders (CEO van Airbus).

De EBP gaf de prestigieuze prijs aan Attila Dogudan voor zijn indrukwekkend cateringimperium dat hij volledig uit de grond heeft gestampt. Dogudan werd geboren in Istanbul en kwam maar Wenen toen hij tien jaar was. Hij stichtte DO & CO in 1981 en breidde zijn bedrijf uit tot hij belast werd met de catering van de grootste wereldevents. Tegenwoordig zorgt hij ook voor de catering van de grootste luchtvaartmaatschappijen en luchthavenlounges en neemt hij restaurants, bars en hotels over.

EBP verenigt 45 economische titels (kranten en magazines) uit 27 landen waaronder Trends The Wall Street Journal Europe, Handelsblatt, Les Echos, Dagens Industri en Milano Finanza.

Lees meer over:

Onze partners