West-Vlaanderen

Na een jaartje onderbreking staat Agristo opnieuw helemaal bovenaan in de ranking van de Trends Gazellen bij de grote bedrijven in West-Vlaanderen. De producent van voorgebakken en diepgevroren aardappelspecialiteiten heeft nog meer redenen om feest te vieren, want binnenkort volgt de officiële opening van het gloednieuwe hoofdkwartier in Wielsbeke. Met Brustor, Renson Sunprotection Screens, Vero Duco en Sunconfex staan opvallend veel zonweringspecialisten in de lijst.

Bij de middelgrote bedrijven gaat een nieuwkomer in de Gazellenranking met de trofee lopen. Dataline Holding ontwikkelt gespecialiseerde businesssoftware voor de grafische industrie. Het bedrijf van oprichter Dirk Deroo werkt volop aan zijn internationale expansie.

Onze Ambassadeur bij de kleine bedrijven is Van Bruaene-Bulthe, een mooi verhaal van typisch West-Vlaams ondernemerschap. De familie liet de traditionele bakkerij vervellen tot een innovatief concept met een broodbar en een eetwinkel, en plukt daar nu volop de vruchten van.

De ranking van de grootste rekruteerders in West-Vlaanderen wordt aangevoerd door het dienstenchequebedrijf Dienstenaanhuis. Daarna volgen de aircospecialist Daikin en het rekruteringsbureau Hays.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content