Veiligheid eerst

WIE

Harco Enting (47)

IS

De nieuwe general manager Benelux van het cybersecuritybedrijf Kaspersky Lab. Hij volgt Martijn van Lom op.

WAS

Hij was eerder aan de slag bij KPN, Noordhoff Uitgevers en Microsoft Nederland, waar hij als commercieel directeur de publieke sector op zich nam.

WIL

“Kaspersky Lab heeft een geweldige missie. Het is een eer bij te dragen aan een veiligere digitale samenleving. Iedereen heeft het recht te leven zonder angst voor internetcriminaliteit. Het is onze uitdaging die samen met onze partners en klanten een halt toe te roepen.

“Iedere dag lees je over cyberaanvallen. Onlangs hebben we zelfs gezien hoe een aanval grote delen van de infrastructuur kan lamleggen. Het positieve is dat het een onderwerp van discussie is geworden in de directiekamers van organisaties. Onderzoek toont aan dat de schade van een cyberaanval sterk toeneemt. Een goede bescherming is dus noodzakelijk.

“De meeste bedrijven kennen Kaspersky Lab van onze werkplekbeveiliging. Het bedrijf is zelfs de snelste groeier in de zakelijke markt volgens onderzoek van Computer Profile/Datanews. Sinds een aantal jaar hebben wij ons portfolio uitgebreid met oplossingen waarmee je niet alleen kwaadaardigheden kan detecteren, maar ze ook kan voorspellen en in een vroeg stadium kan voorkomen. Ik wil het gesprek aangaan over die nieuwe oplossingen. De securityawareness-trainingen – trainingen die mensen in bedrijven of overheden moeten bewust maken van de gevaren – die wij aanbieden sluiten mooi aan op de nieuwe GDPR-wetgeving en zal het belang van een juist en helder cyberveiligheidbeleid alleen maar bevestigen.”

WAT IN VRIJE TIJD

Joggen, kickboksen, fitness, lezen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content