‘Trouw blijven aan onze formule’

Judia Elkadi © GF

WIE

Judia Elkadi (43)

WAS

Eindverantwoordelijke voor de winkeloperaties bij Action.

WORDT

De algemene manager van de retailketen Action België. Die is al dertien jaar aanwezig in ons land en telt 150 winkels. De overkoepelende groep heeft 1200 winkels in zeven Europese landen.

WIL

“Aan de winkelformule moet niet veel veranderen. Het succes van ons aanbod is gemakkelijk te verklaren. Ons brede en verrassende assortiment voor zeer aantrekkelijke prijzen, gecombineerd met een prettige winkelomgeving en betrokken collega’s, maakt ons uniek. Wij verkopen meer dan 6000 artikelen in 14 productcategorieën en elke week vindt de klant 150 nieuwe producten. Die lage prijzen kunnen wij hanteren door grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur.

“Er zijn zeker culturele verschillen tussen België en mijn thuisland Nederland. Die zal ik nog moeten ontdekken. Maar de verschillen zijn eerder klein. In elk land bieden we min of meer hetzelfde assortiment aan. In België zijn er wel meer baanwinkels.

“Het veranderende retaillandschap is de grote uitdaging in deze nieuwe baan. We willen trouw blijven aan onze typische formule. Het accent ligt ook op groei – meer fysieke winkels – in combinatie met digitale ontwikkelingen. Onze medewerkers blijven een belangrijke kernwaarde.

“De ultieme uitdaging is misschien een persoonlijke: de omslag maken van eindverantwoordelijke voor één divisie naar een multidisciplinaire eindverantwoordelijke als general manager. Het is nieuw en uitdagend, maar het is ook een grote kans waarover ik niet lang hoefde na te denken.”

VRIJE TIJD

Yoga, lezen, genieten van mijn gezin.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content