Trends Style Magazine

Als Trends abonnee heb je toegang tot

Web weergave

"Alleen wanneer het ons goed uitkomt, spelen we grenzen toch nog eens graag uit", schrijft Trends Style-hoofdredacteur An Bogaerts.

EDITO

Alleen een betonnen luifel en enkele ramen doen vermoeden dat er onder een verlaten grasveld aan de oostkant van Alentejo een architecturale parel schuilt. Het visitekaartje van Silent Living, een verstillend vakantieconcept van piloot João Rodrigues.

ARCHITECTURE STYLE

Toen Ingrid Bijnens (51) in 2015 met haar gezin een architectenwoning kocht in het zonnige Spaanse Jávea, inspireerde dat tal van vrienden en zakenrelaties. Sindsdien helpt Ingrid met haar bedrijf La Casa Clara Belgische kopers hun droomhuis te vinden én te renoveren.

ARCHITECTURE STYLE

Toen Thomas Wynants in 2015 stage liep in Chicago, zag hij de mogelijkheden voor Extremis, het Belgische outdoormeubelmerk dat zijn ouders oprichtten. Met zijn vrouw Ashlee Anvik bewerkt hij nu de Amerikaanse markt op geheel eigen wijze, road trippin' door de Verenigde Staten.

ARCHITECTURE STYLE

De meeste Belgen vertrekken nog altijd met de wagen op vakantie, maar kan dat ook met een elektrische auto? Door zijn beperkt rijbereik moet die onderweg geregeld worden opgeladen. Waar kan dat en hoeveel tijd vraagt dat? Trends Style ging op zoek naar een antwoord.

TRAVEL STYLE

Actrice Kim Hertogs (40) coacht met The Fieldwork creatieve ondernemers. Bij die coaching horen ook reizen, met surflessen en ademsessies. "Ik deel graag de inzichten die mij hebben geholpen in mijn leven."

THE PLAYLIST

Overal ter wereld is de plantaardige keuken in opmars, zelfs in de topgastronomie. Trends Style selecteerde een twintigtal restaurants die bewijzen dat de vegan keuken in kwaliteit, creativiteit en eetplezier niet hoeft onder te doen voor de klassieke keuken.

TRAVEL STYLE

Stukje bij beetje zien we niet enkel nieuwe elektrische auto's op de weg, ook oldtimers worden geconverteerd. Die 'restomods' zorgen voor verhitte gemoederen. Isabelle Michiels ziet er brood in, Leo Van Hoorick gruwt ervan.

LOVER / HATER