Trends Restart

“Kent u die mop over het coronavirus?” vroeg ik aan Denis Knoops, CEO Finance & Invest.Brussels, en Michel Croisé, voorzitter Sodexo Belgium Luxemburg. “Sorry, ik heb beloofd ze niet verder te verspreiden.”

Ik zocht een goede grap over de Restart van Trends, maar gelukkig voor Françoise Chombar, voorzitter Melexis; Alex Coene, netmanager Kanaal Z; en Ann Caluwaerts, executive vice president Telenet, viel mijn computer uit en moest ik die heropstarten.

Het gevolg van al die coronababy’s nu, voorspelde ik voor Isaline Michel, CCO & CFO ad interim Sabena Aerospace; Ermeline Gosselin en Jean-Marc Meilleur, medeoprichter en partner Gosselin & de Walque; en Anne Wuiquot, erevoorzitter Conseil Francophone des Notaires de Belgique, is dat we vanaf 2033 met een hoop quarantieners zitten.

“Mijn vrouw gaf me een wereldkaart en een dartspijltje, om te bepalen waar we op vakantie gaan zodra de coronamaatregelen eindelijk werden opgeheven”, vertelde ik tegen Heidi Delobelle, CEO Belgium AG Insurance, en Kristof Lambert en Valerie Van Hoecke, lid directiecomité en senior manager financial services Accenture. “Mocht u ons zoeken: we zitten achter de ijskast.”

Trends Restart
Trends Restart
Trends Restart

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content