The Match

Het lijkt wel een grote bokskamp om de wereldtitel bij de zwaargewichten, alleen zal er heel wat meer finesse in de slagen zitten: op 24 en 25 november nemen Tiger Woods en Phil Mickelson het op het parcours van Shadow Creek in Las Vegas tegen elkaar op in een rechtstreeks duel. De winnaar gaat naar huis met 9 miljoen dollar.

Organisator Time Warner rekent op een massale opkomst voor zijn pay per view, zowel op televisie als op het internet, om de factuur van wat ondertussen al ‘The Match’ heet, te doen kloppen.

Tiger Woods en Phil Mickelson, in het golfwereldje bedacht met de koosnaampjes Tiger en Lefty, hebben de voorbije twintig jaar de geschiedenis van de golfsport helpen schrijven. Ze zijn 42 en 48 jaar, en behoren nog altijd tot de wereldtop. De legende wil dat ze het niet al te best met elkaar kunnen vinden, niet op de greens en ook niet ernaast. Het belooft voor hun confrontatie tijdens het weekend van Thanksgiving . Temeer omdat er nog een bijkomend aspect is: de spelers mogen elkaar uitdagen met weddenschappen. Zoals: ik wed 10.000 dollar dat mijn drive verder gaat dan die van jou. Inderdaad: het Amerikaanse publiek zal het geweldig vinden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content