‘Stabiel team, stabiele klantenportefeuille’

Kristof De Roeck

Wie

Kristof De Roeck (33)

IS

Managing director en mede-eigenaar van het communicatiebureau All Colors of Communication. In het verleden zette de groep haar activiteiten met aparte namen in de markt. Na de managementbuy-out door De Roeck, Elke De Ridder en Laurens De Lanoeye werd gekozen voor één naam.

WAS

Kristof De Roeck werkte acht jaar voor dochterbedrijven van All Colors of Communication. De voorbije twee jaar was hij managing director van de dochterbedrijven Whizpr, Out of the Crowd en Comsquad. “Toch was het een aanpassing om de eindverantwoordelijkheid over de volledige groep op te nemen en bijkomend het petje van ondernemer en eigenaar te dragen”, zegt De Roeck, die zijn carrière begon als journalist bij AVS.

WIL

“De naamsverandering is het resultaat van een brainstorm met het hele team over de nieuwe strategie. We hebben expertise in marketing, pr, digital media, content en design. Bedrijven moeten nu tegelijk kunnen inspelen op al die facetten. Onze klanten zijn vooral technologiebedrijven, zowel b2c als b2b, en we kijken naar nieuwe sectoren, zoals de bouw en lifestyle.

“Maar in dit overgangsjaar willen we niet halsoverkop veel nieuwe klanten binnenhalen. Een gezonde groei is nodig, ik hoop op een vijftal nieuwe klanten en enkele nieuwe medewerkers. Mijn belangrijkste prioriteit is het bestaande team bij elkaar te houden. We hebben een twintigtal medewerkers en wat freelancers die regelmatig bijspringen. Dit is een branche waar intermenselijke relaties heel belangrijk zijn en waar het talent van het team belangrijk is voor de goede kwaliteit van de diensten. Een stabiel team zorgt voor een stabiele klantenportefeuille.”

VRIJE TIJD

Tijd doorbrengen met het gezin, lopen en fietsen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content