Open van Oman

Thomas Pieters, Thomas Detry en Nicolas Colsaerts komen deze week opnieuw aan de afslag. De drie Belgen nemen deel aan de Open van Oman, die in Muscat op het parcours van de Al Mouj wordt gespeeld. Dat zal een opluchting zijn, want bij gebrek aan toernooien in de European Tour staan onze drie topspelers nu al bijna een maand langs de kant.

In het Amerikaanse circuit, de PGA Tour, trekken de topspelers naar Florida, waar op de Palm Beach Gardens de Honda Classic wordt gespeeld. Even was er sprake dat Tiger Woods aan het toernooi zou deelnemen, maar de vroegere nummer één van de wereld zegde af. Woods plant zijn comeback op 5 maart met de Arnold Palmer Invitational in Orlando.

Ondertussen scheert Patrick Reed hoge toppen: de Amerikaan was de beste in het WGC Mexico Championship. De vroegere winnaar van de Masters van Augusta is in grote doen. Hij leek helemaal geen last te hebben van de grote hoogte waarop het toernooi werd gespeeld, op het parcours van Chapultepec. Hij haalde het voor zijn landgenoot Bryson DeChambeau en de Spanjaard Jon Rahm.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content