ONZE SELECTIE SUPERIDEEËN

VLIEGEN OVER MOSKOU IN EEN MIG-25 (14.920 euro)

Voorlopig vloog nog maar één directeur tegen supersonische snelheden over de Russische hoofdstad. Een cadeautje van zijn bedrijf. Gegadigden moeten dan ook niet alleen over een kloeke beurs beschikken, medische tests en een opleiding op een streng bewaakte Russische legerbasis horen er ook bij. Het resultaat is echter onvergetelijk: dertig kilometer boven de grond begeeft u zich als copiloot van een MIG-25 zelfs heel even in gewichtsloze toestand. Inbegrepen in de prijs: vier overnachtingen in een Moskous vijfsterrenhotel.

SCHUMI ACHTERNA IN EEN FORMULE 1-WAGEN (2206 euro)

Welk jongetje droomt er niet van om zich op een racecircuit heel even in de slipstream van MichaelSchumacher te wanen? Superidee biedt u de kans om op een Engels privé-circuit – waar ook de profs geregeld rondjes rijden – uw stuurmanskunsten te testen. Wilt u het gaspedaal volledig indrukken en tegen 300 kilometer per uur over de baan zoeven? Ga gerust uw gang, maar wel nadat u eerst enkele proefritten hebt gemaakt met een Formule 3-wagen. “Er zijn nog geen ongevallen gebeurd,” vertelt Eddy Maerschalck van Superidee. “Iedereen heeft tenslotte genoeg verstand om tijdig het pedaal te lossen.” Zelfs voetballer BobPeeters die vorig jaar een ritje maakte.

IDOOL 2004 OP EEN WEEK TIJD (725 euro)

Waarom uzelf belachelijk maken in een ellendig lang uitgerokken tv- format als u ook zonder camera’s en betweterige juryleden een week lang kunt worden ingewijd in de verschillende facetten van het artiestenvak. Professionals geven u les in choreografie, zang, podiumprésence en microfoontechnieken en loodsen u zo tot bij uw ultieme privé- performance. Wie Idool wil worden van zijn bedrijf en zijn collega’s wil laten genieten van een stomend optreden, weet alvast waarheen.

HOTELCRITICUS AD INTERIM (275 euro)

Bent u het type dat vervaarlijk bromt wanneer er een haar in de soep ligt? Kaffer dan niet langer een onschuldige ober uit, maar word een dag lang mystery guest in een internationaal luxehotel en onderwerp alles en iedereen aan uw immer kritische blik. En dat zonder dat het personeel daarvan op de hoogte is. Uw detectiverapport wordt bovendien persoonlijk aan de directie overhandigd. Let wel: deukhoeden, regenjassen en pakjes Gitanes zijn niet in de prijs inbegrepen.

STRESSMANAGER (348 euro)

Droomt u ook van stukgeslagen gsm’s, verbrijzelde laptops en in hellevuur opgaande files? Dan bent u hoogdringend toe aan een dagje stressmanagement, een workshop die volledig op maat wordt uitgewerkt. Mentalcoaches aanhoren geduldig uw klachten en stellen voor u vervolgens een programma op in een rustgevende omgeving die volledig volgens de fengshui-principes is ingericht. En dat tussen het nuttigen van een kraakverse, biologische maaltijd door. Wedden dat u de week nadien opnieuw als een jong veulen op kantoor verschijnt?

Dave Mestdach

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content