‘Modern debiteurenbeheer betekent bruggen slaan’

WIE

Marco Eeman (50)

WORDT

Managing director van Billtrust Europe, de marktleider in automatisering van debiteurenbeheer en geïntegreerde business-to-businessbetalingen.

WAS

Marco Eeman was van 1996 tot 2000 consultant bij het Franse Capgemini. Daarna was hij tot 2016 CTO bij het fintechbedrijf Anachron en tot voor kort bij Order2Cash.

WIL

“Als managing director van Billtrust Europe is het mijn doel de geïntegreerde betalingen en order-to-cash-oplossingen van het bedrijf in Europa uit te breiden, steunend op de klantenbestanden van Billtrust en Order2Cash”, legt Eeman uit. “Klantentevredenheid – en daarmee verbonden het bieden van toegevoegde waarde – ligt me na aan het hart. Ik merk dat er bij bedrijven nog een grote behoefte aan optimalisatie is. Daarbij wil ik onze huidige en toekomstige klanten helpen.”

“Die ruimte voor bedrijfsoptimalisatie uit zich sterk bij compliance invoicing, een facturatieonderdeel dat diepgaande kennis vereist van mandaten die door de overheden gelanceerd worden. In mijn rol wil ik bedrijven helpen te voldoen aan de vereiste regelgeving, waar ze ook actief zijn.”

“Daarnaast wil ik aandacht besteden aan de optimalisatie van de order-to-cashcyclus”, zegt Eeman. “Hoewel het balletje van de digitalisering langzaam begint te rollen, is er nog veel verbetering mogelijk. Modern debiteurenbeheer betekent dat je eindelijk een brug kunt slaan tussen vorderingen en het betalingsproces van je kopers, zodat je je cashflow strategischer kunt beheren en het voor klanten eenvoudiger wordt zaken met je te doen. Dat neemt de wrijving weg en leidt tot betere klantervaringen. Zo wil ik Europese bedrijven door middel van automatisering en artificiële intelligentie in staat stellen in te spelen op een de sneller bewegende wereld.”

VRIJE TIJD

Zeilen, waterpolo, ski.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content