‘Leren wordt belangrijker dan weten’

WIE

Thomas De Wulf (45)

WAS

CEO van ORMIT België.

WORDT

CEO van ORMIT Groep, een specialist in trainingen voor toekomstige leiders. De hr-groep maakt “organisaties en mensen succesvoller door unieke talenten te vinden, te ontwikkelen en hen finaal ook te binden aan die organisaties”.

WIL

“Wij spelen in op de behoefte van onze participanten, op marktontwikkelingen en het type talent dat daar het beste bij past. Dat is de kern van onze aanpak”, zegt Thomas De Wulf. “Veel organisaties vergeten dat medewerkers zich continu moeten blijven ontwikkelen, waardoor die vast in hun baan zitten of met een verkeerde baan beginnen. Veel meer medewerkers zouden zich moeten afvragen of zij op de juiste plaats zitten, en of ze zich voldoende ontwikkelen in hun baan. Wij maken jonge talenten bewust van hun toekomstmogelijkheden. We laten hen nadenken over wie zij zijn, wat ze kunnen betekenen in organisaties en hoe ze een impact kunnen maken.

“De wereld en bedrijven veranderen. ORMIT loodst ondernemingen naar een volgende fase. Vaardigheden veranderen, maar de behoefte aan talent zal toenemen. Daar spelen wij op in als leverancier van jong talent met leiderschapskwaliteiten voor de 21ste eeuw: flexibel, snel connecterend met mensen, proactief, gedreven. Jong talent biedt een enorme meerwaarde voor bedrijven in transformatie: jongeren zijn door hun gebrek aan ervaring erg sterk in het mobiliseren en verbinden van kennis en vaardigheden van anderen. Leren wordt belangrijker dan weten.”

“Ik wil ORMIT verder laten groeien in België en in het buitenland. Ik heb me geregeld heruitgevonden in dit bedrijf. Dat zal ik blijven doen, maar nu op groepsniveau.”

VRIJE TIJD

Familie en vrienden, lopen, tennis en golf, en wijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content