‘Klanten klaarstomen voor een mooie toekomst’

WIE

Kris Marchi (52)

IS

Directeur internationale markten bij XPLUS

WAS

“Omdat ik al vroeg belangstelling voor technologie en innovatie had, haalde ik eerst een diploma toegepaste informatica”, zegt Marchi. Daarna volgden bedrijfsmanagement en een MBA. Sinds mijn eerste werkervaring in 1991 op de IT-afdeling van het logistieke bedrijf Herfurth & Boutmy heb ik altijd geprobeerd zaken te verbeteren in organisaties, processen en oplossingen voor de behoeften van klanten. Daarom kreeg ik al snel de kans om zowel technische als verkoopteams te leiden.”

“Blijven bouwen aan de toekomst door dingen ter discussie te durven stellen, is een constante in mijn carrière. Zo kreeg ik ruim twintig jaar geleden bij Atos Origin de leiding om de overgang naar het jaar 2000 te managen. Bij Ordina heb ik verscheidene businessunits geholpen om hun aantal vaste medewerkers, hun omzet en hun nettorendement te verdubbelen door te focussen op andere technologie en een andere manier van samenwerken. Klantentevredenheid en betrouwbaarheid staan centraal in wat ik doe.”

WIL

“De ambitie, het ondernemerschap en vooral het hoge expertiseniveau van XPLUS spraken mij enorm aan. Daar wil ik graag mijn schouders onder zetten. Op het hoogste niveau onze klanten helpen om klaar te zijn voor een mooie, succesvolle toekomst, dat is wat wij doen. We zijn ons heel goed bewust van het belang daarvan. Vaak is de sleutel tot succes een juiste combinatie vinden van organisatie, processen en technologie. Ik zal me eerst concentreren op bedrijven in Nederland, Luxemburg en Frankrijk, die door een betere business- en IT-architectuur tot 30 procent omzetgroei en tot 20 procent minder IT-kosten ambiëren.”

VRIJE TIJD

“Fietsen, actieve voetbalsupporter en tijd doorbrengen met familie en vrienden.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content