Jongste partner aan boord

WIE

Gregory Desmet (38)

IS

Partner bij Grant Thornton, een adviseur met expertise in audits, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies.

WAS

Gregory Desmet rondde zijn studies toegepaste economische wetenschappen af aan de Vrije Universiteit Brussel, met een specialisatie in advanced audit & accounting. In 2008 startte hij als junior auditor bij Grant Thornton. Hij doorliep er sindsdien alle gelederen, schopte het in 2020 tot audit director en nu tot partner in de afdeling audit & assurance. Desmet is sinds 2018 beëdigd bedrijfsrevisor en neemt al sinds 2020 de rol van commissaris op in verschillende vennootschappen. Onlangs gaf hij gastcolleges aan de VUB over het auditberoep.

Hij heeft ervaring in audits van en rapportering over nationale en internationale ondernemingen en groepen. Desmet bouwde kennis op van de internationale controle- en boekhoudstandaarden, financiële processen en risk-based auditing.

Grant Thornton telt meer dan 200 medewerkers in ons land, in zes vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent, Doornik, Turnhout en Jumet.

WIL

De aanstelling van Desmet brengt het aantal partners bij Grant Thornton op 25. Hij is de jongste partner in het bedrijf. Ria Verheyen, managing partner Grant Thornton Belgium: “Mensen die jong bij ons beginnen, willen we coachen en uitdagen in een omgeving waarin ze vertrouwen krijgen. Op die manier creëren we een cultuur waarin zij vanaf dag één organisch kunnen doorgroeien.”

“Mijn focus ligt vooral op de uitbouw en de duurzame groei van onze service line en het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening”, stelt Desmet. “Dat is enkel mogelijk dankzij de inspanningen die onze mensen dagelijks leveren. De medewerkers moeten zich goed voelen en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.”

VRIJE TIJD

Muziek, film, gezin.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content