Van een wagyurestaurant tot een sharingconcept in La Bru'sserie: Wout Bru staat aan het roer van vier restaurants in het Coucke-imperium in Durbuy. Naast Le Grand Verre, dat het r...

Van een wagyurestaurant tot een sharingconcept in La Bru'sserie: Wout Bru staat aan het roer van vier restaurants in het Coucke-imperium in Durbuy. Naast Le Grand Verre, dat het restaurant Le Sanglier des Ardennes vervangt, is er een Italiaans restaurant bij gekomen: Limoni e Tartufi. Niet enkel pizza's uit de houtoven sieren er de kaart, maar ook ravioli gevuld met salie en iets verfijndere Italiaanse gerechten zoals melanzane fatto, heerlijk gekonfijte aubergine met stracciatellakaas, of een gepocheerd ei met een romige saus van mascarpone met truffel. Het ietwat kitscherige interieur met rood-wit geruite tafelkleedjes en nepcitroenboompjes, met op de achtergrond Italiaanse schlagers, zorgen voor extra charme. In de bijbehorende epicerie koopt u onder meer Italiaanse producten van de Genks-Italiaanse kok Peppe Giacomazza.