‘Ik heb heel erg genoten van mijn traject’

WIE

Bart Donné (55)

WORDT

General manager Benelux bij Westpole

WAS

“Ik ben begonnen als systemengineer op Tandem Non-Stop bij Bancontact, wat de proloog van een grimmig pad is gebleken”, vertelt Donné. “Het bracht me bij Dolmen Computer Application, FICS en via Softlab en IBM naar Hitachi Data Systems, waar ik countrydirector werd. Daarna volgde een zijsprong als zelfstandige. Ik werd ook coach van startende ondernemingen die willen groeien met initiatieven rond businessdevelopment als een dienst, maar ik kon de lokroep van Servicenow, een superplatform, niet weerstaan. Vandaar vertrok ik om bij IRIS chief salesofficer te worden. De businessunit Hybrid Technology Solutions is afgesplitst en daarin ga ik nu verder als general manager voor Westpole Belux.”

“Ik heb heel erg genoten van het traject dat ik tot nog toe afgelegd heb. Het sterkt me enkel in mijn enthousiasme over wat allemaal mogelijk is. En dan heb ik het niet alleen over het technologische potentieel, maar ook over de menselijke kant.”

WIL

“In eerste instantie zal veel van mijn tijd gaan naar het creëren van autonomie, maar daarnaast zijn we ook een aantal speerpunten aan het definiëren. Uiteindelijk draait het rond één ding: onze klanten via comanagement verlossen van hun dagelijkse digitale beslommeringen en hen bijstaan in het realiseren van hun business en digitale ambitie. Ik verwacht de strategie van Westpole Belux meer naar mijn hand te kunnen zetten. Dat zullen we doen met onze eigen ploeg, die we zullen uitbreiden met jong talent.”

VRIJE TIJD

“In goed gezelschap vertoeven, lekker eten, wandelen, film, reizen, naar de voetbal van mijn zoon. Kortom: genieten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content