Ideeën omzetten in plannen

WIE

Philip Peeters (42)

WAS

Was aan de slag als projectleider bij VLAM, als externe relatiemanager bij de Antwerp Management School, als marketingdirecteur bij de Nederlandse Kamer van Koophandel en als account director bij Roularta Media Group.

WORDT

Philip Peeters wordt de algemeen directeur van Bizidee. Dat is een groeiplatform waar ideeën omgezet worden in ondernemingsplannen. In opdracht van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (Vlaio) en samen met de strategische partners Hello Bank, KPMG en BAN Vlaanderen organiseert het provinciale inspiratiesessies voor toekomstige ondernemers en starters. De beste plannen worden beloond met startkapitaal en deskundige begeleiding. Peeters is ook marketingconsultant bij Knights 21 en bestuurder bij de vzw Kind & Samenleving.

WIL

“Van mij wordt verwacht dat ik de strategie implementeer en de inspiratiesessies tot een goed einde breng. Daarvoor kan ik een beroep doen op freelancers en meer dan zestig vrijwillige ondernemers, coaches en deskundige experts.

“Door te focussen op een goed onderbouwd ondernemingsplan, willen we toekomstige ondernemers en recente starters maximale kansen bieden om te slagen in hun project. Door samen te werken met speerpuntclusters en innovatieve bedrijfswerken, hoop ik met Bizidee bij te dragen aan een welvarend bedrijfsleven in Vlaanderen. Daarnaast wil ik werk maken van de verdere digitalisering van onze dienstverlening. Dat moet ervoor zorgen dat Bizidee uitgroeit tot een klantgerichte gemeenschap voor iedereen met een goed ondernemersidee. Kapitaal en goede ideeën zijn er voldoende. Het is een kunst de juiste ondernemers te vinden die toegevoegde waarde bieden.”

WAT IN VRIJE TIJD

“Uitstapjes met mijn gezin, jiujitsu en wandelingen met mijn hond.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content