‘Een grote sprong, maar het voelt als thuiskomen’

© katrijn van giel

WIE

Bénédicte Baucy (39)

IS

CEO van uitzendspecialist Vivaldis

WAS

Bénédicte Baucy heeft een ruime ervaring in de uitzendsector. Zeventien jaar geleden startte ze haar carrière als uitzendconsulent bij Manpower Group, om door te groeien naar de functie van kantoorverantwoordelijke, businessdeveloper en regiomanager voor Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Vier jaar geleden werd ze directeur van het merk Manpower. In die functie stond ze in voor de uitzendarbeid, werving en selectie, dienstencheques en opleidingen. Baucy: “Nadat ik al mijn hele carrière voor Manpower Group heb gewerkt, ben ik blij mijn ervaring te kunnen inzetten voor Vivaldis. Hoewel een overstap naar een ander bedrijf een grote sprong is, voelt het ook een beetje als thuiskomen, want ik blijf in dezelfde sector.”

WIL

Bénédicte Baucy komt bij Vivaldis terecht op een ogenblik dat het moederbedrijf, de hr-specialist Copus Group, sterk groeit. In 2021 deed het nog twee overnames. “Onze groep is de laatste twee jaar ongeveer verdubbeld in omvang”, zegt Anke Ulens, CEO van Copus Group. “We moeten erop toezien dat we alle potentieel ten volle blijven benutten. Ik ben dan ook erg blij Bénédicte te kunnen verwelkomen om de groei van Vivaldis Interim voort aan te sturen.”

Ondanks de soms moeilijke marktomstandigheden van de voorbije jaren – vooral door corona – bleef Copus Group groeien door strategische overnames in binnen- en buitenland en de verdere uitbouw van de bestaande merken. Voort groeien blijft een van de belangrijkste ambities voor de komende jaren. Dat geldt ook voor het vlaggenschip Vivaldis Interim, dat de helft van de omzet van de groep levert en 230 mensen tewerkstelt. “Het groeiproces van het bedrijf is nog niet ten einde”, bevestigt Baucy.

VRIJE TIJD

Lezen, gastronomie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content