Doorgroeien is de boodschap

WIE

Bruno Van Den Bossche (36)

WORDT

Chief technology officer bij Televic

WAS

Voordat hij kwam werken bij Televic, een wereldspeler in digitalecommunicatietechnologie, was Bruno Van Den Bossche CTO bij Zeticon, een provider van geavanceerde software voor het opslaan, beheren en distribueren van digitale bestanden (media asset management). Hij was er verantwoordelijk voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Daarna werd hij CEO van Zeticon. “Ik liet het bedrijf verder groeien en internationaliseren en sloot er een reeks nieuwe partnerships af, stelt Van Den Bossche die een doctoraat behaalde in computer engineering aan de universiteit van Gent.

WIL

Als CTO wordt Bruno Van Den Bossche verantwoordelijk voor de technologische strategie van Televic. De doel is concurrentievoordeel te creëren voor alle businessunits van Televic: Televic Rail, Televic Conference, Televic Healthcare en Televic Education. Als CTO maakt hij deel uit van het directiecomité.

Vandenbossche komt volgens CEO Lieven Danneels op een cruciaal moment. Televic staat volgens hem voor een nieuwe groeifase. “Met mijn uitgebreide kennis van de laatste technologische ontwikkelingen en mijn ervaring in het leiden van strategische, bedrijfsoverschrijdende initiatieven moet ik Televic helpen de wereldleider te worden in communicatietechnologie in nichemarkten, stelt Van Den Bossche. “Ik ben heel blij dat ik met dit ongelooflijk getalenteerde team kan samenwerken. Televic pakt de behoeften van de klant op een no-nonsensemanier aan en dat spreekt me aan. Ik kijk ernaar uit de bedrijfsvisie uit te dragen en een concurrentievoordeel op te leveren via duurzame en innovatieve oplossingen.”

WAT IN VRIJE TIJD

Badminton, domotica, lezen, films.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content