‘De dingen blijven in beweging’

WIE

Bart Donné (57)

IS

CEO IT-dienstverlener Computerland

WAS

“Ik ben begonnen als systemengineer voor Tandem Non-Stop bij Bancontact”, vertelt Bart Donné. “Dat bracht me bij Dolmen Computer Application, FICS en via Softlab en IBM bij Hitachi Data Systems, waar ik countrydirector werd. Daarna maakte ik een zijsprong als zelfstandige. Daarbij werd ik ook coach van startende ondernemingen die willen groeien, met initiatieven rond businessdevelopment als een service. Maar ik kon de lokroep van het superplatform Servicenow niet weerstaan. Vandaar vertrok ik om bij IRIS chief salesofficer te worden. In de afgesplitste businessunit Hybrid Technology Solutions ging ik verder als general manager voor Westpole Belux.”

“Ik heb heel erg genoten van het traject dat ik al heb afgelegd”, zegt Donné. “Het sterkt me in mijn enthousiasme voor wat allemaal mogelijk is, zowel technologisch als op menselijk gebied. Er is al heel veel veranderd en de dingen blijven in beweging. Dat maakt onze business zo interessant.”

WIL

“Ik kijk er erg naar uit bij Computerland te komen”, aldus Donné. “Het bedrijf heeft zich sinds de overname door NRB sterk ontwikkeld en overstijgt het zuiver commerciële niveau. Het is mijn bedoeling op die solide basis voort te bouwen.”

“Meer dan ooit zoeken klanten en partners onze hulp bij het ontwerpen van hun digitale toekomst. Daar moeten wij een antwoord op bieden. We werken ook aan de technologische innovatie en benutten de vele voordelen die de publieke cloud biedt. We besteden daarbij bijzondere aandacht aan de privacy en de beveiliging van gegevens.”

VRIJE TIJD

“In goed gezelschap vertoeven, lekker eten, wandelen, film, reizen, naar de voetbalwedstrijden van mijn zoon gaan.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content