Voltijds

Jouw uitdaging:

Je leidt de afdelingen Intermodaliteit en Investeringsbeleid en streeft een synergie na tussen deze verschillende domeinen om van de haven een aantrekkelijke plek om te investeren te maken. Als manager begeleid en leid je de medewerkers van de betrokken afdelingen zodanig dat de objectieven behaald worden. Je coördineert de werking zowel op organisatorisch als op inhoudelijk vlak. Op basis van analyses van je team, je eigen contacten en contacten met havengebruikers maak je een diagnose op rond de positionering van de haven op het vlak van havendiensten (kost, kwaliteit, kwantiteit). Uit de benchmarking met andere havens en deze contacten selecteer je de belangrijkste opportuniteiten voor verbetering. Je stippelt de strategische lijnen uit rond de optimalisering van de dienstverlening in de Antwerpse haven en je zoekt voortdurend naar vernieuwende concepten en oplossingen. Je geeft hiermee het product 'Antwerpen' concreet vorm en verbetert de competitiviteit van de haven van Antwerpen. Als expert en manager fungeer je als aanspreekpunt binnen het Havenbedrijf voor je eigen medewerkers, beleidsverantwoordelijken, andere diensten, collega's en externen. Je rapporteert aan de directeur Patrimoniumbeheer.

Jouw profiel:

• Je behaalde een masterdiploma of je bent gelijkwaardig door relevante ervaring;

• Een 15-tal jaar ervaring in de haven- en/of de transport gebonden sector is vereist;

• Je hebt een goede kennis van kwantitatieve en andere zoek- en analysetechnieken en hun toepassingen;

• Je bent goed op de hoogte van de economische ontwikkelingen op het vlak van internationale handel en transporttechnieken;

• Je beschikt over een uitstekende kennis van de havenwerking en de supply chain behoeften van de havengebruikers;

• Je bent in staat om op korte termijn een uitgebreid netwerk van contacten uit te bouwen binnen de havengemeenschap;

• De missie, strategie en objectieven van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen zijn je niet vreemd;

• Je communiceert uitstekend zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands, Frans, Engels en bij voorkeur ook het Duits.

Ons aanbod:

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, invaliditeitsverzekering en een bedrijfswagen. Het Havenbedrijf beschikt tevens over een strijkdienst.

Interesse:

Solliciteren kan online tot en met 22 juli 2014.

Meer informatie over hoe je kan solliciteren vind je op: http://www.portofantwerp.com/nl/jobs/ons-stappenplan

Het volledige selectietraject vind je op: bit.ly/1qFXk8c

NOG VRAGEN OVER DEZE VACATURE

Sophie Marck

T.: +32 3 205 20 95

talent@portofantwerp.com

VoltijdsJouw uitdaging:Je leidt de afdelingen Intermodaliteit en Investeringsbeleid en streeft een synergie na tussen deze verschillende domeinen om van de haven een aantrekkelijke plek om te investeren te maken. Als manager begeleid en leid je de medewerkers van de betrokken afdelingen zodanig dat de objectieven behaald worden. Je coördineert de werking zowel op organisatorisch als op inhoudelijk vlak. Op basis van analyses van je team, je eigen contacten en contacten met havengebruikers maak je een diagnose op rond de positionering van de haven op het vlak van havendiensten (kost, kwaliteit, kwantiteit). Uit de benchmarking met andere havens en deze contacten selecteer je de belangrijkste opportuniteiten voor verbetering. Je stippelt de strategische lijnen uit rond de optimalisering van de dienstverlening in de Antwerpse haven en je zoekt voortdurend naar vernieuwende concepten en oplossingen. Je geeft hiermee het product 'Antwerpen' concreet vorm en verbetert de competitiviteit van de haven van Antwerpen. Als expert en manager fungeer je als aanspreekpunt binnen het Havenbedrijf voor je eigen medewerkers, beleidsverantwoordelijken, andere diensten, collega's en externen. Je rapporteert aan de directeur Patrimoniumbeheer.Jouw profiel:• Je behaalde een masterdiploma of je bent gelijkwaardig door relevante ervaring;• Een 15-tal jaar ervaring in de haven- en/of de transport gebonden sector is vereist;• Je hebt een goede kennis van kwantitatieve en andere zoek- en analysetechnieken en hun toepassingen;• Je bent goed op de hoogte van de economische ontwikkelingen op het vlak van internationale handel en transporttechnieken;• Je beschikt over een uitstekende kennis van de havenwerking en de supply chain behoeften van de havengebruikers;• Je bent in staat om op korte termijn een uitgebreid netwerk van contacten uit te bouwen binnen de havengemeenschap;• De missie, strategie en objectieven van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen zijn je niet vreemd;• Je communiceert uitstekend zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands, Frans, Engels en bij voorkeur ook het Duits.Ons aanbod:Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, invaliditeitsverzekering en een bedrijfswagen. Het Havenbedrijf beschikt tevens over een strijkdienst.Interesse:Solliciteren kan online tot en met 22 juli 2014.Meer informatie over hoe je kan solliciteren vind je op: http://www.portofantwerp.com/nl/jobs/ons-stappenplanHet volledige selectietraject vind je op: bit.ly/1qFXk8cNOG VRAGEN OVER DEZE VACATURESophie MarckT.: +32 3 205 20 95talent@portofantwerp.com