Een overnamebedrag werd niet vrijgegeven. Wel is het zo dat de Waalse regionale investeringsmaatschappij SRIW mee in het kapitaal stapt.

Door de overname kan Wanty zich verder diversifiëren in de sectoren van elektriciteit en telecom. Er ontstaat een groep met 1.500 werknemers en een omzet van 200 miljoen euro. Op die manier wordt Wanty een van de grootste private werkgevers van Wallonië, aldus topman Christophe Wanty.

Ronveaux zal onder eigen naam en met het bestaande management blijven voortwerken. Wanty, goed voor een omzet van 150 miljoen euro, is bekend als sponsor van wielerploeg Wanty-Groupe Gobert.

Een overnamebedrag werd niet vrijgegeven. Wel is het zo dat de Waalse regionale investeringsmaatschappij SRIW mee in het kapitaal stapt. Door de overname kan Wanty zich verder diversifiëren in de sectoren van elektriciteit en telecom. Er ontstaat een groep met 1.500 werknemers en een omzet van 200 miljoen euro. Op die manier wordt Wanty een van de grootste private werkgevers van Wallonië, aldus topman Christophe Wanty.Ronveaux zal onder eigen naam en met het bestaande management blijven voortwerken. Wanty, goed voor een omzet van 150 miljoen euro, is bekend als sponsor van wielerploeg Wanty-Groupe Gobert.