Volgens de website Tmz.com en het dagblad Los Angeles Times, moet de toekomstige eigenaar van het huis ongeveer 29 miljoen dollar neertellen voor de woning.

In 2008 had de eigenaar van de villa, zakenman Hubert Guez, nog 10 miljoen dollar meer gevraagd. Toen werd echter geen koper gevonden.

Korte tijd later besloot Jackson, die in Los Angeles was om zich voor te bereiden op zijn concerten in Londen, om het huis te huren. De woning telt naar verluidt 7 slaapkamers, 13 badkamers en een garage voor 7 auto's. Over mogelijke geïnteresseerden werd geen informatie gegeven.

Volgens de website Tmz.com en het dagblad Los Angeles Times, moet de toekomstige eigenaar van het huis ongeveer 29 miljoen dollar neertellen voor de woning. In 2008 had de eigenaar van de villa, zakenman Hubert Guez, nog 10 miljoen dollar meer gevraagd. Toen werd echter geen koper gevonden. Korte tijd later besloot Jackson, die in Los Angeles was om zich voor te bereiden op zijn concerten in Londen, om het huis te huren. De woning telt naar verluidt 7 slaapkamers, 13 badkamers en een garage voor 7 auto's. Over mogelijke geïnteresseerden werd geen informatie gegeven.