Voetbalclub KV Oostende, de nieuwe eersteklasser, heeft met vastgoed- en projectontwikkelingsgroep Versluys een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken. Vastgoed en voetbal blijven elkaar aantrekken. Na Bart Verhaeghe (Uplace en Club Brugge) waagt nu ook Bart Versluys zich op het voetbalterrein. Vanaf volgend seizoen zal Versluys Bouwgroep gedurende twee jaar op de rood-geel-groene shirts prijken. Ook voedingssupplementenmerk Etixx van Omega Pharma is als co-sponsor betrokken.

Volgens CEO Bart Versluys (1971) van Bouwgroep Versluys past de sponsoring van KV Oostende "perfect in onze groeistrategie voor de komende jaren". Samen met CFE Immo ontwikkelt Versluys het project Oosteroever in Oostende. Met een bovengrondse bebouwde oppervlakte van meer dan 120.000 vierkante meter, goed voor meer dan 1000 woonappartementen, is het een van de grootste en meest ambitieuze bouwprojecten aan de kust.

Versluys Bouwgroep maakt deel uit van de holding Versluys Invest die via vijf dochterbedrijven opereert in verschillende segmenten in de bouw- en vastgoedmarkt. De hoofdzetel in Oostende wordt momenteel grondig vernieuwd. (LV)

Voetbalclub KV Oostende, de nieuwe eersteklasser, heeft met vastgoed- en projectontwikkelingsgroep Versluys een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken. Vastgoed en voetbal blijven elkaar aantrekken. Na Bart Verhaeghe (Uplace en Club Brugge) waagt nu ook Bart Versluys zich op het voetbalterrein. Vanaf volgend seizoen zal Versluys Bouwgroep gedurende twee jaar op de rood-geel-groene shirts prijken. Ook voedingssupplementenmerk Etixx van Omega Pharma is als co-sponsor betrokken. Volgens CEO Bart Versluys (1971) van Bouwgroep Versluys past de sponsoring van KV Oostende "perfect in onze groeistrategie voor de komende jaren". Samen met CFE Immo ontwikkelt Versluys het project Oosteroever in Oostende. Met een bovengrondse bebouwde oppervlakte van meer dan 120.000 vierkante meter, goed voor meer dan 1000 woonappartementen, is het een van de grootste en meest ambitieuze bouwprojecten aan de kust. Versluys Bouwgroep maakt deel uit van de holding Versluys Invest die via vijf dochterbedrijven opereert in verschillende segmenten in de bouw- en vastgoedmarkt. De hoofdzetel in Oostende wordt momenteel grondig vernieuwd. (LV)