Ze werden na een klacht van de Antwerpse notarissen door het parket beschuldigd van poging tot "inmenging in openbaar ambt". Ze zouden het wettelijke monopolie van de notarissen om vrijwillige openbare biedingen te organiseren doorbreken door de verkoop van vastgoed te organiseren via opeenvolgende prijsvoorstellen.

Omdat de aan- en verkoopsvoorstellen "los van de mogelijks onduidelijke informatie op de website" echter contractueel niet bindend zijn, besliste de rechter dat er geen openbare bieding is. Dus ook geen inbreuk.

H.B.

Ze werden na een klacht van de Antwerpse notarissen door het parket beschuldigd van poging tot "inmenging in openbaar ambt". Ze zouden het wettelijke monopolie van de notarissen om vrijwillige openbare biedingen te organiseren doorbreken door de verkoop van vastgoed te organiseren via opeenvolgende prijsvoorstellen. Omdat de aan- en verkoopsvoorstellen "los van de mogelijks onduidelijke informatie op de website" echter contractueel niet bindend zijn, besliste de rechter dat er geen openbare bieding is. Dus ook geen inbreuk. H.B.