Mipim UK vindt plaats van 15 tot en met 17 oktober in Olympia in Londen. Het event is een aanvulling op de vastgoedbeurzen die Reed Midem nu al organiseert (Mipim en Mapic in Cannes en Mipim Asia). De nieuwe beurs wil een forum zijn voor alle vastgoedsegmenten (kantoren, industrieel, residentieel, retail, medisch en sport) in de markten van Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales. De focus is dus nationaal, maar de beurs speelt wel in op de internationale belangstelling voor vastgoed in het VK.

Flippo Rean, directeur van Mipim: "Het Verenigd Koninkrijk wordt vaak beschouwd als de wereldhoofdstad van het vastgoed. Beleggers en eindgebruikers bevestigen hun interesse in Londen en zijn nu op zoek naar kansen in andere steden of regio's .

Volgens een studie, uitgevoerd door FTI Consulting, anticipeert 72 procent van de beleggers en huurders op een groeiende belangstelling voor de Britse markt in de komende twee jaar."

De nieuwe beurs krijgt alvast de steun van Boris Johnson, de burgemeester van Londen.

"Mipim UK zal de verdere groei van Londen markeren als een internationale stad", zegt hij. De datum van Mipim UK ligt opvallend dicht bij die van Expo Real. Die internationale vastgoedbeurs in München vindt volgend jaar plaats van 6 tot en met 8 oktober. (LV)

Mipim UK vindt plaats van 15 tot en met 17 oktober in Olympia in Londen. Het event is een aanvulling op de vastgoedbeurzen die Reed Midem nu al organiseert (Mipim en Mapic in Cannes en Mipim Asia). De nieuwe beurs wil een forum zijn voor alle vastgoedsegmenten (kantoren, industrieel, residentieel, retail, medisch en sport) in de markten van Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales. De focus is dus nationaal, maar de beurs speelt wel in op de internationale belangstelling voor vastgoed in het VK. Flippo Rean, directeur van Mipim: "Het Verenigd Koninkrijk wordt vaak beschouwd als de wereldhoofdstad van het vastgoed. Beleggers en eindgebruikers bevestigen hun interesse in Londen en zijn nu op zoek naar kansen in andere steden of regio's .Volgens een studie, uitgevoerd door FTI Consulting, anticipeert 72 procent van de beleggers en huurders op een groeiende belangstelling voor de Britse markt in de komende twee jaar." De nieuwe beurs krijgt alvast de steun van Boris Johnson, de burgemeester van Londen. "Mipim UK zal de verdere groei van Londen markeren als een internationale stad", zegt hij. De datum van Mipim UK ligt opvallend dicht bij die van Expo Real. Die internationale vastgoedbeurs in München vindt volgend jaar plaats van 6 tot en met 8 oktober. (LV)