De vestiging komt in de Schrijnwerkersstraat in Antwerpen. Het huurt een pand van bijna 200 vierkante meter in het winkelgebied de Wilde Zee "omwille van de aangename winkelomgeving".

Robert Meijer, de CEO van Van Gils, "wil het mannen aangenaam en gemakkelijke maken in de Van Gils-winkels. Zo hebben onze brand stores meer weg van een gezellig café waar je, terwijl je een nieuwe outfit uitzoekt, de nieuwste gadgets kunt uitproberen of je schoenen kunt laten poetsen. Je kunt ook een relax moment beleven als je wordt geschoren door een van de barbiers."

Van Gils opende onlangs zijn eerste winkel in Rotterdam en heeft plannen voor een tweede vestiging in Nederland. De opening in Antwerpen is gepland op 25 september. Vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle trad in deze transactie op voor rekening van Van Gils. (LV)

De vestiging komt in de Schrijnwerkersstraat in Antwerpen. Het huurt een pand van bijna 200 vierkante meter in het winkelgebied de Wilde Zee "omwille van de aangename winkelomgeving". Robert Meijer, de CEO van Van Gils, "wil het mannen aangenaam en gemakkelijke maken in de Van Gils-winkels. Zo hebben onze brand stores meer weg van een gezellig café waar je, terwijl je een nieuwe outfit uitzoekt, de nieuwste gadgets kunt uitproberen of je schoenen kunt laten poetsen. Je kunt ook een relax moment beleven als je wordt geschoren door een van de barbiers."Van Gils opende onlangs zijn eerste winkel in Rotterdam en heeft plannen voor een tweede vestiging in Nederland. De opening in Antwerpen is gepland op 25 september. Vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle trad in deze transactie op voor rekening van Van Gils. (LV)