Het beroep zal worden ingediend als de beschikking van de Brugse rechter in kort geding van 9 juli wordt betekend.

De stedenbouwkundige inspectie liet op 21 mei zegels leggen op het verkooppunt van vier stranduitbatingen in Knokke-Heist. De inspectie vond dat hun activiteiten in strijd waren met het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan Strand & Dijk. Daarin staat dat een ondersteunende raamverkoop kan, maar niet de uitbating van een verbruiksruimte.

De rechter merkte echter op dat de administratie een procedurefout maakte bij de verzegeling. Daardoor kunnen de stranduitbaters verder werken.

De stedenbouwkundige inspectie zal beroep aantekenen tegen de uitspraak van de rechter. Als de inspectie in beroep gelijk krijgt, kan er opnieuw worden verzegeld.

Het beroep zal worden ingediend als de beschikking van de Brugse rechter in kort geding van 9 juli wordt betekend. De stedenbouwkundige inspectie liet op 21 mei zegels leggen op het verkooppunt van vier stranduitbatingen in Knokke-Heist. De inspectie vond dat hun activiteiten in strijd waren met het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan Strand & Dijk. Daarin staat dat een ondersteunende raamverkoop kan, maar niet de uitbating van een verbruiksruimte. De rechter merkte echter op dat de administratie een procedurefout maakte bij de verzegeling. Daardoor kunnen de stranduitbaters verder werken. De stedenbouwkundige inspectie zal beroep aantekenen tegen de uitspraak van de rechter. Als de inspectie in beroep gelijk krijgt, kan er opnieuw worden verzegeld.