Aan het installeren van de zonnepanelen is een investering van 240.000 euro gekoppeld die ervoor zorgt dat er kan gestart worden met het produceren van elektriciteit. De totale oppervlakte van de installatie bedraagt 400 m2.

De zonnepanelen worden operationeel vanaf maandag 16 augustus en moeten jaarlijks 55.000 kWh produceren. Dat stemt overeen met 15 procent van het totale verbruik van het station.

Een mededelingsbord zal bovendien telkens het publiek informeren en updaten over de huidige productie, de totale energie en de verminderde CO2-uitstoot van de installatie van de zonnepanelen.

Aan het installeren van de zonnepanelen is een investering van 240.000 euro gekoppeld die ervoor zorgt dat er kan gestart worden met het produceren van elektriciteit. De totale oppervlakte van de installatie bedraagt 400 m2. De zonnepanelen worden operationeel vanaf maandag 16 augustus en moeten jaarlijks 55.000 kWh produceren. Dat stemt overeen met 15 procent van het totale verbruik van het station. Een mededelingsbord zal bovendien telkens het publiek informeren en updaten over de huidige productie, de totale energie en de verminderde CO2-uitstoot van de installatie van de zonnepanelen.