Door het akkoord tussen Regus en de NMBS krijgen treinreizigers toegang tot comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken in de treinstations.

De nieuwe Regus Express/NMBS-centers omvatten businesslounges, vergaderruimtes, high-speed wifi en ondersteunende kantoordiensten. Reizigers kunnen de locaties gebruiken om op enkele meters van het perron hun klanten te ontmoeten of er hun administratie bij te werken. Ook wie een alternatief zoekt voor thuiswerken kan terecht in de centra.

Begin januari opent het eerste center in het station Luik-Guillemins. Het wordt de eerste Regus-vestiging in die stad. In 2015 zijn nog meer openingen gepland, in de stations Antwerpen-Centraal, Brugge, Leuven, Sint-Niklaas, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid en Brussel-Luxemburg. De acht Regus Express/NMBS-centers vullen het bestaande netwerk aan van dertien Regus-businesscentra in België.

"Dit nieuwe partnership met de NMBS maakt deel uit van onze strategie om op Europese schaal professionele werkplekken te creëren op drukke locaties als treinstations, luchthavens en tankstations langs de snelwegen", verklaart William Willems, algemeen directeur voor Regus België en Luxemburg.

Regus heeft al gelijkaardige samenwerkingsverbanden lopen met de spoorwegen in Nederland en Frankrijk.

Trends ging al eens testwerken in het Regus-centrum in het station van Amersfoort. U leest het verslag in de rubriek Bizz in Trends van 20 november.

Door het akkoord tussen Regus en de NMBS krijgen treinreizigers toegang tot comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken in de treinstations. De nieuwe Regus Express/NMBS-centers omvatten businesslounges, vergaderruimtes, high-speed wifi en ondersteunende kantoordiensten. Reizigers kunnen de locaties gebruiken om op enkele meters van het perron hun klanten te ontmoeten of er hun administratie bij te werken. Ook wie een alternatief zoekt voor thuiswerken kan terecht in de centra.Begin januari opent het eerste center in het station Luik-Guillemins. Het wordt de eerste Regus-vestiging in die stad. In 2015 zijn nog meer openingen gepland, in de stations Antwerpen-Centraal, Brugge, Leuven, Sint-Niklaas, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid en Brussel-Luxemburg. De acht Regus Express/NMBS-centers vullen het bestaande netwerk aan van dertien Regus-businesscentra in België. "Dit nieuwe partnership met de NMBS maakt deel uit van onze strategie om op Europese schaal professionele werkplekken te creëren op drukke locaties als treinstations, luchthavens en tankstations langs de snelwegen", verklaart William Willems, algemeen directeur voor Regus België en Luxemburg. Regus heeft al gelijkaardige samenwerkingsverbanden lopen met de spoorwegen in Nederland en Frankrijk. Trends ging al eens testwerken in het Regus-centrum in het station van Amersfoort. U leest het verslag in de rubriek Bizz in Trends van 20 november.