"We verwachten dit jaar 105 exposanten, 3.500 deelnemers en zo'n tachtig internationale investeerders", heeft Gregory Olszewski, manager bij organisator Artexis, toegelicht op een persconferentie.

In 2009 kon de allereerste editie van Realty rekenen op 90 exposanten, 3.056 deelnemers en 38 internationale investeerders. "We zijn toen gestart onder een bijzonder moeilijk gesternte door de crisis in de vastgoedsector op dat moment", aldus Olszewski.

Niettemin is Artexis best tevreden over de start van de beurs vorig jaar. Volgens Eric Verbeeck, voorzitter de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector, is de Realty het moment bij uitstek om "te laten weten dat onze sector er nog staat".

Artexis voert voor de tweede editie hier en daar wijzigingen door om meer buitenlandse investeerders en bedrijven aan te trekken en "nog meer te focussen op netwerken", luidt het. Zo werd de

toegangsprijs bijgesteld tot 70 euro voor een driedagenticket en 50 euro voor een eendagsticket.

"Een top 1000 van marktleiders in onder meer retail, logistiek en transport en verschillende overheden worden bovendien gratis uitgenodigd", zegt Olszewski. Elke dag draait ook om een keynote seminarie.

Van de exposanten vorig jaar komt volgens Olszewski 85 procent

terug. Onder meer projectontwikkelaars, architecten, banken, consultants, advocatenkantoren en vastgoedbeheerders hebben tijdens de beurs hun stand op de 2.000 vierkante meter expositieruimte.

Minister-president van de Brusselse Hoofdstedelijke regering

Charles Picqué opent Realty dinsdag 18 mei om 15 uur.

"We verwachten dit jaar 105 exposanten, 3.500 deelnemers en zo'n tachtig internationale investeerders", heeft Gregory Olszewski, manager bij organisator Artexis, toegelicht op een persconferentie. In 2009 kon de allereerste editie van Realty rekenen op 90 exposanten, 3.056 deelnemers en 38 internationale investeerders. "We zijn toen gestart onder een bijzonder moeilijk gesternte door de crisis in de vastgoedsector op dat moment", aldus Olszewski. Niettemin is Artexis best tevreden over de start van de beurs vorig jaar. Volgens Eric Verbeeck, voorzitter de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector, is de Realty het moment bij uitstek om "te laten weten dat onze sector er nog staat". Artexis voert voor de tweede editie hier en daar wijzigingen door om meer buitenlandse investeerders en bedrijven aan te trekken en "nog meer te focussen op netwerken", luidt het. Zo werd de toegangsprijs bijgesteld tot 70 euro voor een driedagenticket en 50 euro voor een eendagsticket. "Een top 1000 van marktleiders in onder meer retail, logistiek en transport en verschillende overheden worden bovendien gratis uitgenodigd", zegt Olszewski. Elke dag draait ook om een keynote seminarie. Van de exposanten vorig jaar komt volgens Olszewski 85 procent terug. Onder meer projectontwikkelaars, architecten, banken, consultants, advocatenkantoren en vastgoedbeheerders hebben tijdens de beurs hun stand op de 2.000 vierkante meter expositieruimte. Minister-president van de Brusselse Hoofdstedelijke regering Charles Picqué opent Realty dinsdag 18 mei om 15 uur.