Zo wil de vastgoedgroep mee profiteren van de groeiende populariteit van het pretpark Plopsaland.

Dat krijgt meer dan 1,2 miljoen bezoekers per jaar over de vloer, maar veel van die gezinnen moeten voor ver uitwijken voor hun overnachting, soms zelfs tot in Ieper.

Het project krijgt de naam Holiday Suites Westhoek. De opening van de site is gepland voor 2017. De projectontwikkelaar heeft alle vergunningen op zak.

Bray-Dunes trekt de jongste jaren steeds meer Belgische vasstgoedinvesteerders aan, vergelijkbaar met wat in het Nederlandse Cadzand gebeurt.

Beleggers die in toeristische residenties investeren, kunnen in Frankrijk genieten van een voordelig fiscaal regime. Onder bepaalde voorwaarden kan de investeerder de btw recupereren.

Zo wil de vastgoedgroep mee profiteren van de groeiende populariteit van het pretpark Plopsaland.Dat krijgt meer dan 1,2 miljoen bezoekers per jaar over de vloer, maar veel van die gezinnen moeten voor ver uitwijken voor hun overnachting, soms zelfs tot in Ieper. Het project krijgt de naam Holiday Suites Westhoek. De opening van de site is gepland voor 2017. De projectontwikkelaar heeft alle vergunningen op zak. Bray-Dunes trekt de jongste jaren steeds meer Belgische vasstgoedinvesteerders aan, vergelijkbaar met wat in het Nederlandse Cadzand gebeurt. Beleggers die in toeristische residenties investeren, kunnen in Frankrijk genieten van een voordelig fiscaal regime. Onder bepaalde voorwaarden kan de investeerder de btw recupereren.