De kmo, die geleid wordt door Bruno Descamps, hoopt in 2015 de kaap van 20 miljoen euro omzet te halen. In 2009 was dat 1 miljoen euro. Dit jaar zal Lamett afklokken op circa 18 miljoen euro.

De vestiging in Deerlijk is gericht op afwerking, voorraad en logistieke, administratieve en commerciële ondersteuning en stelt 25 van de meer dan 100 medewerkers tewerk. De productie wordt uitbesteed, deels in China en deels in Europese landen. De afzetmarkt voor hoogstaande parketvloeren en in mindere mate vinyl- en laminaatvloeren, bevindt zich in Europa, de VS en Azië. In totaal vindt zowat 1 miljoen vierkante meter houten vloeren hun weg naar consumenten wereldwijd.

Lamett heeft zijn adembenemende groei in de eerste plaats te danken aan innovatie. Er werd de voorbije jaren stevig geïnvesteerd in productontwikkeling, waardoor enkele succesvolle nieuwe collecties konden worden gelanceerd. Ook de marketingstrategie werd grondig bijgestuurd, met een originele en uiterst klantvriendelijke aanpak. (KC)

De kmo, die geleid wordt door Bruno Descamps, hoopt in 2015 de kaap van 20 miljoen euro omzet te halen. In 2009 was dat 1 miljoen euro. Dit jaar zal Lamett afklokken op circa 18 miljoen euro. De vestiging in Deerlijk is gericht op afwerking, voorraad en logistieke, administratieve en commerciële ondersteuning en stelt 25 van de meer dan 100 medewerkers tewerk. De productie wordt uitbesteed, deels in China en deels in Europese landen. De afzetmarkt voor hoogstaande parketvloeren en in mindere mate vinyl- en laminaatvloeren, bevindt zich in Europa, de VS en Azië. In totaal vindt zowat 1 miljoen vierkante meter houten vloeren hun weg naar consumenten wereldwijd.Lamett heeft zijn adembenemende groei in de eerste plaats te danken aan innovatie. Er werd de voorbije jaren stevig geïnvesteerd in productontwikkeling, waardoor enkele succesvolle nieuwe collecties konden worden gelanceerd. Ook de marketingstrategie werd grondig bijgestuurd, met een originele en uiterst klantvriendelijke aanpak. (KC)