Als u zelf niet op Batibouw aanwezig kan zijn, hoeft u toch niets te missen dankzij Ik ga Bouwen. Van 1 tot 11 maart kan u op de website namelijk live meevolgen met wat er ter plaatse gebeurt. Naast een live verslaggeving zal er elke dag een paleis in de spotlight staan waarbij alle nieuwigheden aan bod komen. Er zal ook per paleis een stand van de dag gekozen worden.

Verder kan u op de website terecht voor interessante interviews met toonaangevende figuren in de bouwsector, fotoreportages en dagelijkse columns van onder andere hoofdredacteur van Ik ga Bouwen Eric Cloes.

Zeker afstemmen dus op www.ikgabouwen.be voor alles wat u moet weten over Batibouw. Kom ook zeker eens langs op de stand van Ik ga Bouwen in de Astridhal en maak kans op een mooie prijs. (RDM)

Als u zelf niet op Batibouw aanwezig kan zijn, hoeft u toch niets te missen dankzij Ik ga Bouwen. Van 1 tot 11 maart kan u op de website namelijk live meevolgen met wat er ter plaatse gebeurt. Naast een live verslaggeving zal er elke dag een paleis in de spotlight staan waarbij alle nieuwigheden aan bod komen. Er zal ook per paleis een stand van de dag gekozen worden. Verder kan u op de website terecht voor interessante interviews met toonaangevende figuren in de bouwsector, fotoreportages en dagelijkse columns van onder andere hoofdredacteur van Ik ga Bouwen Eric Cloes. Zeker afstemmen dus op www.ikgabouwen.be voor alles wat u moet weten over Batibouw. Kom ook zeker eens langs op de stand van Ik ga Bouwen in de Astridhal en maak kans op een mooie prijs. (RDM)