Dat aandeel bedraagt 96,3 procent voor zones met woongebied, woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde en woonuitbreidingsgebied als bestemming en 94,7 procent als ook woongebieden met landelijk karakter worden meegeteld. Die gegevens werden vrijgegeven door Vlaams minister Freya Van Den Bossche. De minister baseert zich hierbij op de cijfers die de tien aardgasdistributienetbeheerdes op 1 januari overmaakten aan de VREG.

Het percentage woningen dat in Vlaanderen kan aangesloten worden op aardgas schommelt bij de distributienetbeheerders tussen 85,9 procent voor Inter-Energa en 98,4 procent voor Imea.

Voor woongebieden (met inbegrip van deze met landelijk karakter) schommelt dit percentage tussen 90,9 procent voor Inter-Energie en 99 procent voor Imea. (Belga/BO)

Dat aandeel bedraagt 96,3 procent voor zones met woongebied, woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde en woonuitbreidingsgebied als bestemming en 94,7 procent als ook woongebieden met landelijk karakter worden meegeteld. Die gegevens werden vrijgegeven door Vlaams minister Freya Van Den Bossche. De minister baseert zich hierbij op de cijfers die de tien aardgasdistributienetbeheerdes op 1 januari overmaakten aan de VREG. Het percentage woningen dat in Vlaanderen kan aangesloten worden op aardgas schommelt bij de distributienetbeheerders tussen 85,9 procent voor Inter-Energa en 98,4 procent voor Imea.Voor woongebieden (met inbegrip van deze met landelijk karakter) schommelt dit percentage tussen 90,9 procent voor Inter-Energie en 99 procent voor Imea. (Belga/BO)