"We richten ons op retail en seniorenhuisvesting in Nederland, België en Duitsland. In België verwachten we in 2011 diverse investeringen," voegt de CEO eraan toe.

Plasa bevestigt voor het eerst dat zijn bedrijf op 1 april 2010 de vastgoedportfolio van GL (Ghislain Lenaers) ter waarde van 60 miljoen overnam. Het schoof een deel van deze portefeuille dezelfde dag nog door naar de vastgoedbevak Retail Estates.

"Flipfloppers", noemt een collega Plasa en zijn team. "Kopers die inspelen op een markt die enkel mature en niet te grote projecten wil slikken, en die doorschuiven naar geïnteresseerde partijen. Met de snelheid waarmee ze dat doen, hebben ze niet eens zoveel middelen nodig."

Baron Investments heeft een kapitaal van 90.000 euro en deed al soortgelijke operaties in Duitsland en Nederland. Het heeft niets te maken met zijn Brusselse homoniem Baron Investments (van de familie Baron), waarvan het wel al panden kocht.

H.B.

"We richten ons op retail en seniorenhuisvesting in Nederland, België en Duitsland. In België verwachten we in 2011 diverse investeringen," voegt de CEO eraan toe. Plasa bevestigt voor het eerst dat zijn bedrijf op 1 april 2010 de vastgoedportfolio van GL (Ghislain Lenaers) ter waarde van 60 miljoen overnam. Het schoof een deel van deze portefeuille dezelfde dag nog door naar de vastgoedbevak Retail Estates. "Flipfloppers", noemt een collega Plasa en zijn team. "Kopers die inspelen op een markt die enkel mature en niet te grote projecten wil slikken, en die doorschuiven naar geïnteresseerde partijen. Met de snelheid waarmee ze dat doen, hebben ze niet eens zoveel middelen nodig." Baron Investments heeft een kapitaal van 90.000 euro en deed al soortgelijke operaties in Duitsland en Nederland. Het heeft niets te maken met zijn Brusselse homoniem Baron Investments (van de familie Baron), waarvan het wel al panden kocht. H.B.