Vastgoedbevak Montea en Bouwbedrijf L. van de Ven/Korund hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van een project op maat van ongeveer 14.800 m² voor de Duitse internetapotheek DocMorris. Het terrein ligt op het European Business Park Avantis in het Nederlandse Heerlen.

DocMorris, een dochteronderneming van Zur Rose AG, werkt momenteel op twee verschillende locaties in Heerlen en wil de logistieke activiteiten bundelen onder één dak. Het bedrijf ondertekende een huurovereenkomst van vijftien jaar voor een gebouw dat 7750 m² opslagruimte, 1750 m² mezzanine, en 5300 m² kantoorruimte omvat.

Nog in Nederland heeft Montea een logistiek distributiecentrum verworven in Beuningen, aan het knooppunt met de A73 (Nijmegen-Roermond) en de A50 (Zwolle-Eindhoven). Het distributiecentrum bestaat uit 14.900 m² opslagruimte en

3000 m² kantoren. Depa Disposables, een verpakkingsspecialist voor de voedingssector, huurt het gebouw voor een vaste periode van tien jaar.

Partnerships in België

In eigen land gaat Montea samen met Cordeel Hoeselt (Groep Cordeel) op Brucargo een distributiecentrum ontwikkelen voor de logistieke dienstverlener Nippon Express Belgium. Dit project past in een langetermijnpartnership met The Brussels Airport Company. Het is al het vierde project dat de partners samen realiseren.

Montea kondigt ook een samenwerking aan met Beherman Invest. De twee partijen willen een logistiek platform (ongeveer 24.000 m2 magazijnruimte) ontwikkelen op een terrein van 46.000 m² in Bornem. "In de zoektocht naar geschikte huurders mikken we vooral op farmagerelateerde logistieke dienstverleners en gebruikers, maar andere industrieën zijn ook mogelijk", klinkt het in een persbericht. (LV)

Vastgoedbevak Montea en Bouwbedrijf L. van de Ven/Korund hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van een project op maat van ongeveer 14.800 m² voor de Duitse internetapotheek DocMorris. Het terrein ligt op het European Business Park Avantis in het Nederlandse Heerlen. DocMorris, een dochteronderneming van Zur Rose AG, werkt momenteel op twee verschillende locaties in Heerlen en wil de logistieke activiteiten bundelen onder één dak. Het bedrijf ondertekende een huurovereenkomst van vijftien jaar voor een gebouw dat 7750 m² opslagruimte, 1750 m² mezzanine, en 5300 m² kantoorruimte omvat.Nog in Nederland heeft Montea een logistiek distributiecentrum verworven in Beuningen, aan het knooppunt met de A73 (Nijmegen-Roermond) en de A50 (Zwolle-Eindhoven). Het distributiecentrum bestaat uit 14.900 m² opslagruimte en 3000 m² kantoren. Depa Disposables, een verpakkingsspecialist voor de voedingssector, huurt het gebouw voor een vaste periode van tien jaar.In eigen land gaat Montea samen met Cordeel Hoeselt (Groep Cordeel) op Brucargo een distributiecentrum ontwikkelen voor de logistieke dienstverlener Nippon Express Belgium. Dit project past in een langetermijnpartnership met The Brussels Airport Company. Het is al het vierde project dat de partners samen realiseren. Montea kondigt ook een samenwerking aan met Beherman Invest. De twee partijen willen een logistiek platform (ongeveer 24.000 m2 magazijnruimte) ontwikkelen op een terrein van 46.000 m² in Bornem. "In de zoektocht naar geschikte huurders mikken we vooral op farmagerelateerde logistieke dienstverleners en gebruikers, maar andere industrieën zijn ook mogelijk", klinkt het in een persbericht. (LV)