Het domein van 34 hectare omvat naast het kasteel uit 1770 ook bossen, weilanden en een grote vijver. Vraagprijs: 4,5 miljoen euro.

In 1963 kocht Seghers het domein. Hij liet het kasteel volledig renoveren door de toparchitecten Claire Bataille en Philippe Samyn. Domotica en ecologie waren de rode draad in hun werk. Het kasteel kreeg een moderne look en een imposant dakterras van 200 vierkante meter. De parktuin is van de hand van Jacques Wirtz.

Na het ineenstuiken van het zakenimperium van Seghers, met als bekendste poot de milieugroep Seghers Better Technology (SBT), werd het kasteel in 2012 voor 3,05 miljoen euro openbaar verkocht. De koper was de Nederlandse garagehouder Alain Heremans. Hij verkocht het al snel door aan een vennootschap van Quote 500-lid Wim De Pundert. Die stelt het exclusieve pand nu weer te koop via het makelaarsnetwerk Engel & Völkers. (LV)

Het domein van 34 hectare omvat naast het kasteel uit 1770 ook bossen, weilanden en een grote vijver. Vraagprijs: 4,5 miljoen euro. In 1963 kocht Seghers het domein. Hij liet het kasteel volledig renoveren door de toparchitecten Claire Bataille en Philippe Samyn. Domotica en ecologie waren de rode draad in hun werk. Het kasteel kreeg een moderne look en een imposant dakterras van 200 vierkante meter. De parktuin is van de hand van Jacques Wirtz. Na het ineenstuiken van het zakenimperium van Seghers, met als bekendste poot de milieugroep Seghers Better Technology (SBT), werd het kasteel in 2012 voor 3,05 miljoen euro openbaar verkocht. De koper was de Nederlandse garagehouder Alain Heremans. Hij verkocht het al snel door aan een vennootschap van Quote 500-lid Wim De Pundert. Die stelt het exclusieve pand nu weer te koop via het makelaarsnetwerk Engel & Völkers. (LV)