Vanaf 1 januari 2013 neemt de Steigenberger Hotel Group de exploitatie van het bekende vijfsterrenhotel op zich. Het gebouw, dat officieel de naam Wiltcher's-Complex draagt en eigendom is van de vastgoedgroep AG Real Estate, werd meer dan twintig jaar uitgebaat onder het merk Conrad van de Hilton-groep.

Het Wiltcher's-complex ligt aan de mondaine Louizalaan, vlak bij het centrum van Brussel. Het telt 269 kamers, waaronder een koninklijke suite en 32 gewone suites. Er zijn zestien conferentiezalen, die 600 conferentiegangers kunnen opvangen.

Ook onder Steigenberger blijft het een vijfsterrenhotel. AG Real Estate en Steigenberger hebben ook een gezamenlijk investeringsprogramma aangekondigd met het oog op de verdere verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. De nieuwe uitbater neemt het voltallige hotelpersoneel over.

Na de overname van het Amsterdam Airport Schiphol hotel is dit al de tweede internationale overname van Steigenberger in enkele weken. De Duitse hotelgroep Steigenberger is sinds 2009 eigendom van de Egyptische zakenman Hamed El Chiaty. (LV)

Vanaf 1 januari 2013 neemt de Steigenberger Hotel Group de exploitatie van het bekende vijfsterrenhotel op zich. Het gebouw, dat officieel de naam Wiltcher's-Complex draagt en eigendom is van de vastgoedgroep AG Real Estate, werd meer dan twintig jaar uitgebaat onder het merk Conrad van de Hilton-groep.Het Wiltcher's-complex ligt aan de mondaine Louizalaan, vlak bij het centrum van Brussel. Het telt 269 kamers, waaronder een koninklijke suite en 32 gewone suites. Er zijn zestien conferentiezalen, die 600 conferentiegangers kunnen opvangen. Ook onder Steigenberger blijft het een vijfsterrenhotel. AG Real Estate en Steigenberger hebben ook een gezamenlijk investeringsprogramma aangekondigd met het oog op de verdere verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. De nieuwe uitbater neemt het voltallige hotelpersoneel over. Na de overname van het Amsterdam Airport Schiphol hotel is dit al de tweede internationale overname van Steigenberger in enkele weken. De Duitse hotelgroep Steigenberger is sinds 2009 eigendom van de Egyptische zakenman Hamed El Chiaty. (LV)