Het hotel aan de Waterloolaan wordt grondig gerestaureerd en krijgt bovendien een nieuwe naam. 'The Hotel' verwijst naar de huidige sterke marktpositie van het hotel op de Brusselse hotelmarkt. Na de vernieuwingsoperatie mikt het nieuwe management op een internationaal publiek van zakenreizigers.

Tijdens de renoveringswerken, die 2 jaar zullen duren, blijft het hotel open. De renovatie van de façade is al gestart en zal ongeveer een jaar duren. Daarna wordt het interieur onder handen genomen. De totale restauratie wordt geraamd op ongeveer 25 miljoen euro.

De Zweedse groep Pandox AB bezit intussen acht hotels in België, waarvan zes in Brussel, waaronder BLOOM! en Crowne Plaza Brussels-le Palace.

Het hotel aan de Waterloolaan wordt grondig gerestaureerd en krijgt bovendien een nieuwe naam. 'The Hotel' verwijst naar de huidige sterke marktpositie van het hotel op de Brusselse hotelmarkt. Na de vernieuwingsoperatie mikt het nieuwe management op een internationaal publiek van zakenreizigers. Tijdens de renoveringswerken, die 2 jaar zullen duren, blijft het hotel open. De renovatie van de façade is al gestart en zal ongeveer een jaar duren. Daarna wordt het interieur onder handen genomen. De totale restauratie wordt geraamd op ongeveer 25 miljoen euro. De Zweedse groep Pandox AB bezit intussen acht hotels in België, waarvan zes in Brussel, waaronder BLOOM! en Crowne Plaza Brussels-le Palace.