Group Machiels - actief in afvalverwerking en vastgoed - had eerder een koopcompromis afgesloten, maar staat de verkoop nu af aan de stad, meldt Het Belang van Limburg.

De gemeenteraad van Hasselt moet dinsdag 22 februari nog haar goedkeuring geven voor de aankoop. In totaal gaat het om 19 percelen, die overeenstemmen met 16,6 hectare. In Pukkelpoptermen omvat de grond: de wei met Marquee, Chateau, Dance Hall, Boiler Room en The Shelter en Wablief? ! . Alleen het hoofdpodium blijft in privéhanden, dat deel van de wei is eigendom van een Waalse familie.

Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine laat weten dat er met de stad werd overeengekomen om nog minstens 10 jaar in Kiewit te blijven.

Maar het laatste woord is aan boer Jules Vandickelen. Als pachter heeft hij het voorkooprecht: dat betekent dat hij voorrang - op de stad - krijgt als hij geïnteresseerd is om te kopen.

Group Machiels - actief in afvalverwerking en vastgoed - had eerder een koopcompromis afgesloten, maar staat de verkoop nu af aan de stad, meldt Het Belang van Limburg. De gemeenteraad van Hasselt moet dinsdag 22 februari nog haar goedkeuring geven voor de aankoop. In totaal gaat het om 19 percelen, die overeenstemmen met 16,6 hectare. In Pukkelpoptermen omvat de grond: de wei met Marquee, Chateau, Dance Hall, Boiler Room en The Shelter en Wablief? ! . Alleen het hoofdpodium blijft in privéhanden, dat deel van de wei is eigendom van een Waalse familie. Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine laat weten dat er met de stad werd overeengekomen om nog minstens 10 jaar in Kiewit te blijven. Maar het laatste woord is aan boer Jules Vandickelen. Als pachter heeft hij het voorkooprecht: dat betekent dat hij voorrang - op de stad - krijgt als hij geïnteresseerd is om te kopen.