Etap Hotels heeft in België al vestigingen in Charleroi, Luik, Brussel, Antwerpen en Raeren. In heel Europa zijn er al 400 vestigingen. Het nieuwe hotel in Brugge wordt het nieuwe Belgische vlaggenschip van de Europese leider in de budgethotelmarkt.

Het interieur is gebaseerd op de cocoonstijl van designer Paul Priestman. De kamers beschikken niet over een aparte badkamer maar zijn ingedeeld in een slaap- en verzorgingszone. Er zijn kamers voor één, twee en drie personen.

Het hotel zal beschikken over een 24-uren dienstverlening. Daarvoor werden twintig medewerkers aangeworven.

Etap Hotels heeft in België al vestigingen in Charleroi, Luik, Brussel, Antwerpen en Raeren. In heel Europa zijn er al 400 vestigingen. Het nieuwe hotel in Brugge wordt het nieuwe Belgische vlaggenschip van de Europese leider in de budgethotelmarkt. Het interieur is gebaseerd op de cocoonstijl van designer Paul Priestman. De kamers beschikken niet over een aparte badkamer maar zijn ingedeeld in een slaap- en verzorgingszone. Er zijn kamers voor één, twee en drie personen. Het hotel zal beschikken over een 24-uren dienstverlening. Daarvoor werden twintig medewerkers aangeworven.