De vastgoedmarkt in Duitsland en Centraal-Europa bleken een sterke aantrekkingskracht te hebben op de bezoekers van Expo Real. De beurs lokte 38.000 bezoekers, 1000 meer dan vorig jaar. Ook het aantal exposanten piekte.

Voor vastgoedbeleggers van buiten Duitsland is de vastgoedbeurs in München een uitstekende toegangspoort tot de markt. "Duitsland is altijd al interessant geweest als de markten elders bearish waren", zegt Jörg Banzhaf, CEO Duitsland van de Nederlandse projectontwikkelaar Corio. Hij was een van de aanwezigen op Expo Real.

Ook David Sleath, CEO van de logistieke vastgoedgroep Segro, wijst op het belang van de sterke Duitse markt. "Er is hier een grote internationale dimensie en dat is geweldig, maar er is ook een erg Duitse focus. Aangezien Duitsland een kernmarkt is voor ons, moeten we hier gewoon aanwezig zijn."

De 1700 exposanten (1610 in 2011) kregen bezoekers uit 71 landen over de beursvloer. Behalve uit Duitsland zelf, kwamen ze vooral uit Groot-Brittannië, Oostenrijk, Nederland, Polen, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Rusland en de VS. (LV)

De volgende Expo Real vindt plaats van 7 tot en met 9 oktober 2013 in München.

De vastgoedmarkt in Duitsland en Centraal-Europa bleken een sterke aantrekkingskracht te hebben op de bezoekers van Expo Real. De beurs lokte 38.000 bezoekers, 1000 meer dan vorig jaar. Ook het aantal exposanten piekte. Voor vastgoedbeleggers van buiten Duitsland is de vastgoedbeurs in München een uitstekende toegangspoort tot de markt. "Duitsland is altijd al interessant geweest als de markten elders bearish waren", zegt Jörg Banzhaf, CEO Duitsland van de Nederlandse projectontwikkelaar Corio. Hij was een van de aanwezigen op Expo Real. Ook David Sleath, CEO van de logistieke vastgoedgroep Segro, wijst op het belang van de sterke Duitse markt. "Er is hier een grote internationale dimensie en dat is geweldig, maar er is ook een erg Duitse focus. Aangezien Duitsland een kernmarkt is voor ons, moeten we hier gewoon aanwezig zijn."De 1700 exposanten (1610 in 2011) kregen bezoekers uit 71 landen over de beursvloer. Behalve uit Duitsland zelf, kwamen ze vooral uit Groot-Brittannië, Oostenrijk, Nederland, Polen, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Rusland en de VS. (LV) De volgende Expo Real vindt plaats van 7 tot en met 9 oktober 2013 in München.