Het Princess Center project komt aan de Brusselse Wolvengracht 13-21 en de Prinsenstraat 8-10 in en kijkt uit op het Muntplein. De totale oppervlakte van 5300 m² wordt ingevuld met appartementen, kantoren en winkels. Het kantoor- en winkelgedeelte is al volledig voorverhuurd aan bekende huurders (H&M, Randstad). Kairos wil het project voor eind 2013 opleveren.

Volgens Maxime Xantippe, partner en hoofd van de investeringsafdeling van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield Belgium, bewijst de verkoop van het project aan Sarafin dat Belgische vastgoed terug thuishoort in de categorie van 'veilige havens'.

Cushman & wakefield trad op als makelaar in deze verkoop. "Deze opvallende ontwikkeling heeft een topligging en biedt een uitstekende mix van winkels, kantoren en appartementen", zegt Maxime Xantippe. "Dergelijke gemengde binnenstedelijke projecten die kwaliteitsarchitectuur en duurzaamheid combineren worden vandaag bekeken door een brede waaier van investeerders. Het is mooi om vast te stellen dat een internationale speler deze grondige stadsvernieuwing naar waarde weet te schatten." (L.V.)

Het Princess Center project komt aan de Brusselse Wolvengracht 13-21 en de Prinsenstraat 8-10 in en kijkt uit op het Muntplein. De totale oppervlakte van 5300 m² wordt ingevuld met appartementen, kantoren en winkels. Het kantoor- en winkelgedeelte is al volledig voorverhuurd aan bekende huurders (H&M, Randstad). Kairos wil het project voor eind 2013 opleveren. Volgens Maxime Xantippe, partner en hoofd van de investeringsafdeling van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield Belgium, bewijst de verkoop van het project aan Sarafin dat Belgische vastgoed terug thuishoort in de categorie van 'veilige havens'. Cushman & wakefield trad op als makelaar in deze verkoop. "Deze opvallende ontwikkeling heeft een topligging en biedt een uitstekende mix van winkels, kantoren en appartementen", zegt Maxime Xantippe. "Dergelijke gemengde binnenstedelijke projecten die kwaliteitsarchitectuur en duurzaamheid combineren worden vandaag bekeken door een brede waaier van investeerders. Het is mooi om vast te stellen dat een internationale speler deze grondige stadsvernieuwing naar waarde weet te schatten." (L.V.)