De unieke bouwvergunning voor de nieuwe site was in maart afgeleverd door de bevoegde Waalse minister Phillipe Henry.

De winkel van 4.400 vierkante meter in Wavre-Sud zou in mei 2011 openen. Decathlon zal er op eigen kosten een rotonde laten aanleggen om de toegang voor het verkeer makkelijker te laten verlopen.

Volgens het Franstalige weekblad is er ook vooruitgang in de besprekingen met de stad Brussel en het gewest voor de inplanting op termijn van een winkel en de sociale zetel in de voormalige gebouwen van HP, op de hoek van de Leopold III-laan en de Jules Bordetlaan.

Na Roeselare dit najaar wil de Franse groep tegen 2013 nog nieuwe vestigingen openen in Namen, Sterpenich, Theux, Maasmechelen en Olen.

De unieke bouwvergunning voor de nieuwe site was in maart afgeleverd door de bevoegde Waalse minister Phillipe Henry. De winkel van 4.400 vierkante meter in Wavre-Sud zou in mei 2011 openen. Decathlon zal er op eigen kosten een rotonde laten aanleggen om de toegang voor het verkeer makkelijker te laten verlopen. Volgens het Franstalige weekblad is er ook vooruitgang in de besprekingen met de stad Brussel en het gewest voor de inplanting op termijn van een winkel en de sociale zetel in de voormalige gebouwen van HP, op de hoek van de Leopold III-laan en de Jules Bordetlaan. Na Roeselare dit najaar wil de Franse groep tegen 2013 nog nieuwe vestigingen openen in Namen, Sterpenich, Theux, Maasmechelen en Olen.