Internationaal vastgoedadviseur CBRE wordt de volledige eigenaar van Sogesmaint-CBRE, een van de grootse gebouwenbeheerders in ons land.

CBRE had reeds sinds begin 2006 een minderheidsparticipatie in de onderneming. Hoofdaandeelhouder met 66 procent was de bouw- en vastgoedgroep CFE. Die kondigt aan dat het onder de naam Sogesmaint een eigen geïntegreerde property, facility en project management bedrijf wil uitbouwen. Het personeel van Sogesmaint-CBRE zal voortaan volledig deel uitmaken van het CBRE platform, binnen het internationale property en asset management team.

Sogesmaint-CBRE is een van de belangrijkste spelers op de markt van het vastgoedbeheer in ons land. Het beheert meer dan 1,4 miljoen m² in 90 gebouwen in heel het land. BNP Paribas Real Estate is met ongeveer 2, 5 miljoen m² onder beheer de marktleider in ons land. Op de markt van het logistiek vastgoed is Quares de grootste beheerder.

CBRE zet ook in internationaal meer in op gebouwenbeheer. Zo verwierf CBRE vastgoedbeheerders IMPACT-CORTI en Euro Mall Center Management in Centraal- Europa en shoppingcenterspecialist SCM in Nederland.

Laurenz Verledens

Internationaal vastgoedadviseur CBRE wordt de volledige eigenaar van Sogesmaint-CBRE, een van de grootse gebouwenbeheerders in ons land. CBRE had reeds sinds begin 2006 een minderheidsparticipatie in de onderneming. Hoofdaandeelhouder met 66 procent was de bouw- en vastgoedgroep CFE. Die kondigt aan dat het onder de naam Sogesmaint een eigen geïntegreerde property, facility en project management bedrijf wil uitbouwen. Het personeel van Sogesmaint-CBRE zal voortaan volledig deel uitmaken van het CBRE platform, binnen het internationale property en asset management team. Sogesmaint-CBRE is een van de belangrijkste spelers op de markt van het vastgoedbeheer in ons land. Het beheert meer dan 1,4 miljoen m² in 90 gebouwen in heel het land. BNP Paribas Real Estate is met ongeveer 2, 5 miljoen m² onder beheer de marktleider in ons land. Op de markt van het logistiek vastgoed is Quares de grootste beheerder. CBRE zet ook in internationaal meer in op gebouwenbeheer. Zo verwierf CBRE vastgoedbeheerders IMPACT-CORTI en Euro Mall Center Management in Centraal- Europa en shoppingcenterspecialist SCM in Nederland. Laurenz Verledens