Bij de rangschikking met de 209 duurste steden voor expats wordt rekening gehouden met onder meer de kost om te wonen, transport, eten of vrije tijd.

De Turkmeense hoofdstad Asjchabad steeg van plek 7 naar 2 op de ranglijst en nam die plek over van Tokio, nu op 3. In de top 10 staan verder ook de Zwitserse steden Zürich (4), Bern (8) en Genève (9). New York is de enige stad uit de Verenigde Staten boven in de lijst, op plek 6. Singapore staat op 5, Shanghai op 7 en Peking op 10.

Parijs en Milaan daalden op de ranglijst naar respectievelijk de 50e en 47e positie. Ook alle Duitse steden daalden. München (72) is daarbij duurder dan Frankfurt (76) en Berlijn (82). Britse steden lieten dan weer een stijging zien op de durestedenlijst, met Londen als duurste op plaats 19. Amsterdam zakt zes treden naar 64.

Wie zo min mogelijk wil uitgeven aan het dagelijkse leven, moet zich overigens vestigen in het Tunesische Tunis. Daar is het dagelijks leven van expats voor het tweede jaar op rij het goedkoopst.

Bij de rangschikking met de 209 duurste steden voor expats wordt rekening gehouden met onder meer de kost om te wonen, transport, eten of vrije tijd. De Turkmeense hoofdstad Asjchabad steeg van plek 7 naar 2 op de ranglijst en nam die plek over van Tokio, nu op 3. In de top 10 staan verder ook de Zwitserse steden Zürich (4), Bern (8) en Genève (9). New York is de enige stad uit de Verenigde Staten boven in de lijst, op plek 6. Singapore staat op 5, Shanghai op 7 en Peking op 10. Parijs en Milaan daalden op de ranglijst naar respectievelijk de 50e en 47e positie. Ook alle Duitse steden daalden. München (72) is daarbij duurder dan Frankfurt (76) en Berlijn (82). Britse steden lieten dan weer een stijging zien op de durestedenlijst, met Londen als duurste op plaats 19. Amsterdam zakt zes treden naar 64. Wie zo min mogelijk wil uitgeven aan het dagelijkse leven, moet zich overigens vestigen in het Tunesische Tunis. Daar is het dagelijks leven van expats voor het tweede jaar op rij het goedkoopst.