Het is een netwerkcafé en auditorium dat met de steun van de Confederatie Bouw werd opgericht.

Initiatiefnemer van Bouwarena is Ludo Cleeren, uitgever van het magazine Limburg Bouwt en coördinator van de netwerkclub Bouwprofs.

Om te voldoen aan de vraag van de leden en lezers naar een eigen ontmoetingsplaats, kwam Cleeren terecht in het vrijstaande gebouw van Veldeman, aan de ring van Hasselt. Daar wordt donderdag de officiële opening gevierd van Bouwarena, een ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij het professionele bouwgebeuren.

Concreet bestaat het gebouw van 500 m2 uit een loungebar en een auditorium voor lezingen of informatiesessies. Dit auditorium fungeert tegelijkertijd als tentoonstellingsruimte voor een groep van partnerbedrijven, die er hun producten aanprijzen.

Het is een netwerkcafé en auditorium dat met de steun van de Confederatie Bouw werd opgericht. Initiatiefnemer van Bouwarena is Ludo Cleeren, uitgever van het magazine Limburg Bouwt en coördinator van de netwerkclub Bouwprofs. Om te voldoen aan de vraag van de leden en lezers naar een eigen ontmoetingsplaats, kwam Cleeren terecht in het vrijstaande gebouw van Veldeman, aan de ring van Hasselt. Daar wordt donderdag de officiële opening gevierd van Bouwarena, een ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij het professionele bouwgebeuren. Concreet bestaat het gebouw van 500 m2 uit een loungebar en een auditorium voor lezingen of informatiesessies. Dit auditorium fungeert tegelijkertijd als tentoonstellingsruimte voor een groep van partnerbedrijven, die er hun producten aanprijzen.