Volgens De Tijd werd aanvankelijk onderhandeld met mogelijke co-investeerders, maar uiteindelijk ging de gelegeerd bestuurder er alleen voor. Voor hoeveel hij de 70 procent van Peter Blijweert kocht, is niet bekend, maar het gaat naar alle waarschijnlijkheid om minder dan 10 miljoen euro, aldus de krant.

Groep Blijweert is gespecialiseerd in de bouw van appartementsgebouwen. Ze pootte in alle uithoeken van Vlaanderen appartementen neer.

Haar balanstotaal bedraagt zo'n 26 miljoen euro. De groep gaat in de toekomst blijven focussen op appartementen, maar verandert wel van naam. De zetel verhuist ook van Waasmunster naar Gent.

Volgens De Tijd werd aanvankelijk onderhandeld met mogelijke co-investeerders, maar uiteindelijk ging de gelegeerd bestuurder er alleen voor. Voor hoeveel hij de 70 procent van Peter Blijweert kocht, is niet bekend, maar het gaat naar alle waarschijnlijkheid om minder dan 10 miljoen euro, aldus de krant. Groep Blijweert is gespecialiseerd in de bouw van appartementsgebouwen. Ze pootte in alle uithoeken van Vlaanderen appartementen neer. Haar balanstotaal bedraagt zo'n 26 miljoen euro. De groep gaat in de toekomst blijven focussen op appartementen, maar verandert wel van naam. De zetel verhuist ook van Waasmunster naar Gent.